HTML

SimpleApps

Keep it simple, stupid! Avagy androidos appok, amelyek nem mennek le a boltba vásárolni, nem főznek ebédet, nem takarítanak ki. De nem is kérnek felesleges engedélyeket. Csak egyszerűen azt csinálják, amire kitalálták őket.

Címkék

Sound Recorder

2012.12.01. 22:52 Fennec

Ez az egyszerű kis app egy dolgot tud: hangot felvenni. Teszi mindezt 22 kHz-es tömörítetlen wav formátumban. Pont olyan, amilyet kerestem, de ehhez rengeteg csilivili appot kellett átnyálaznom, persze mind kérte a szokásos engedélyeket. Na ez nem kéri. A beállítási lehetőségek között senki se fog elveszni, ugyanis nincsenek, GUI-ja pofonegyszerű, két gomb van, egy start és egy stop, egy betanított csimpánz is tudja kezelni. Felvételeinket a memóriakártya gyökerében létrehozott Sound Recordings könyvtárba menti.

Screenshot_2012-12-01-22-45-20.png

App neve: Sound Recorder
Fejlesztő: Tim Hutt
Méret: 15 kB
Engedélyek:

  • Tárhely - SD kártya tartalmának módosítása és törlése
  • Hardver vezérlése - hanganyag rögzítése
  • Rendszereszközök - telefon alvó állapotának megakadályozása

Ár: Ingyenes

Play Store link

Szólj hozzá!

Címkék: hangfelvevő

A bejegyzés trackback címe:

https://simpleapps.blog.hu/api/trackback/id/tr354942198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása