HTML

SimpleApps

Keep it simple, stupid! Avagy androidos appok, amelyek nem mennek le a boltba vásárolni, nem főznek ebédet, nem takarítanak ki. De nem is kérnek felesleges engedélyeket. Csak egyszerűen azt csinálják, amire kitalálták őket.

Címkék

Clean Music Player

2012.12.02. 16:00 Fennec

A Clean Music Player az egyik legegyszerűbb zenelejátszó program az androidosok közül. Ideális azoknak, akik könyvtárstruktúra szerint szeretik böngészni a mobilon tárolt zenéiket, és nem szeretik, ha a lejátszó appban csak előadó, album vagy stílus szerint rendezve lehet megjeleníteni azokat. Tudása kimerül annyiban, hogy a könyvtárban egy szám címét megérintve lejátssza azt, illetve a következő számokat. Pont úgy, mint a régi mp3 lejátszók. Tud még véletlen sorrendet, ismétlést, valamint a kiválasztott számokat lejátszani. Tudása kimerül ennyiben: nem jelenít meg albumborítót, sőt, a számok metaadatait sem, nem főz kávét, nem szereli meg a csepegő vízcsapot. Akinek olyan kell, ami ezeket is tudja, az keressen mást.

Screenshot_2012-12-01-23-12-59.png Screenshot_2012-12-01-23-13-17.png

App neve: Clean Music Player
Fejlesztő: myskyspark.net
Méret:
 157 kB
Engedélyek:

  • Tárhely - az SD kártya tartalmának módosítása és törlése
  • Rendszereszközök - telefon alvó üzemmódjának megakadályozása

Ár: Ingyenes

Play Store link

Szólj hozzá!

Címkék: zene lejátszó

A bejegyzés trackback címe:

https://simpleapps.blog.hu/api/trackback/id/tr154942212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása